Mit ettem ma

Go-Go Hami - Mexikói hamburger

2011. április 29. 12:00 - gasztrobetyár

 Go-Go Hami - Mexikói hamburger

Visszatérés a Go-Go Hamihoz, igaz most nem gyros, legyen most akkor... hamburger villant át agyamon délben.

Remek, mexikói hamburger mely a leírtak alapján mexikói kukorica salátát tartalmaz extraként. Hamburgerekkel szemben sosincsen nagy elvárásom, legyen laktató és ehető. 

Telefoncsengés, megjött...Unboxing után kisebb trauma ért, a látvány leírhatatlan, de ez a képen látszik. Mexikói kukorica sali? - áhá, az itt jelenesetben sima majonzések kukoricát jelent, biztos nekem nagyok az elvárásaim. A sali a hambi egyik oldalán van jóformán csak jelen az is félig kifolyt. Kóstolás, elsőre ami feltünt, hogy a zsemle túlméretezett az alapanyagokkal szemben, és száraz. Mennyiségre elfogadható, de nem laktató. Elfogyasztani talán vegyvédelmi kesztyűben a leginkább ajánlott, mivel az irdatlansok majonéztől az emberfia lehetetlen, hogy ne kenje össze magát vele a háta közepéig.

  

Ízvilág2.5
Mennyiség3
Esztétikai megjelenés2
Kiszállítás ideje3.5
Ár/érték2.5

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr452862578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása