Mit ettem ma

Casa piadina olasz lepényhàz - Bacon cassone, tiramisu (ajándék)

2011. december 20. 12:00 - gasztrobetyár

Casa piadina olasz lepényhàz - Bacon cassone, tiramisu (ajándék)

Undici!! ajaj tehát maradt 1 órám az ebédig:) Na igen a mai célom az volt, hogy olasz vonalon fogok mozogni így lett ez az étterem a mai áldozatom!

Cassone, elsőre talán sok magyarnak nem az étel jut eszébe erről a szóról, de én azért lelkesen bepróbálom, baconnel felvértezve fog megérkezni ha minden igaz:) A futár olyan 38 perc alatt robbant az ajtó elé, tűrhető na.

Első pár falat után, boldogság árasztja el éhes bendőm mivel kifejezetten finom a mai választásom. Jó vastagon van benne a husika ami nagy nagy piros pont az étteremnek. A tészta olyan átlagos gyros pita féle, de semmi para nincsen vele. Zöldségek érezhetően frissek, nem poshadt.

Adagra, egy erős közepes, de nem laktató nagyon. A tiramisu tipikus ajándék megoldás, azaz ehető de semmi csodát nem kell tőle várni.

 

Ízvilág 4
Mennyiség 3
Esztétikai megjelenés 3.5
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 4

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr783477810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása