Mit ettem ma

Rock N Burger - Csirkés tortilla

2011. június 09. 12:00 - gasztrobetyár

Rock N Burger - Csirkés tortilla

Igen-igen, már volt a héten innen rendelés, dehát a villámgyors tempo miatt kellett visszatérnem..időhiáááány. Nos, tortilla, őszintén szólva lövésem sincsen miben lenne más egy gyrostól vagy valami, de remélem most végre rájövök.

Az időutazás egyre jobban megy náluk mivel éppen rámentem a rendelésre máris itt termett a futár pajti. Izgatottan haladtam a konyha fele kezemben a kajával, hogy végre meglássam mitől tortilla a tortilla. Kicsomagolás.... áhá szal mint egy gyros:)

Első falatok után.. kifejezetten finom a csirke hús, ez nagyon tuti cucc na. Többi zöldség cuccos benne semmi extra átlagos ízeket képviselnek. Adagra átlagosnak mondható, talán még egy le is csúszna belőle:)

 

Ízvilág4
Mennyiség3.5
Esztétikai megjelenés3.5
Kiszállítás ideje4.5
Ár/érték4

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr262961455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása