Mit ettem ma

Faló Pizza - Magyaros pizza (32cm)

2012. január 27. 12:00 - gasztrobetyár

Faló Pizza -  Magyaros pizza (32cm)

Pápáprpápm végre péntek is eljött, így egy jó pizzát robbantok ebédre, baaaang! Ettől az étteremtől ettem már tudom, de legalább nem ugyan azzal az áldozattal operálok, tehát azért van némi éltérés mégis!

Magyaros pizza ami azt jelenti: paradicsomos alap, kolbász, vöröshagyma, tv paprika, trappista sajt, szalonna. Szokásos magyaros alapok tehát, semmi extra rajta.

Kiszállítás egészen pontosan 54 percet vett igénybe, ez még az étterem által vállalt kereteken belül maradt, de nem valami villám megoldás. Első falatok után egyből megállapítható pár tény, a tészta ropogós és nem vastag, ideálisan átsült, a paprika csutora(tehát a közepe, lehet keverem egy másik szóval:)) is bent maradt ami nekem kicsit fura. A szalonna egész ízletes, de az abból kisült zsiradék kicsit átáztatja a pizza többi feltétét és kapott egy kicsit a doboz is belőle. A többi feltét annyira nem tűnik ki erős ízével, úgy elvegyülnek egymás mellett.

Adagra épp elég, nem sok és nem kevés, pont annyi amennyi kitölti az ebéd szerepét, magyarán egy jó közepes.

Magyaros pizza (32cm): 1190 Ft. (a rendelés ideje alatt érvényben lévő ár)

Ízvilág3.5
Mennyiség3.5
Esztétikai megjelenés3.5
Kiszállítás ideje3
Ár/érték3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr233899244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása