Mit ettem ma

Pizza Girl - Egyedi pizza (52 cm)

2012. január 02. 12:00 - gasztrobetyár

 Pizza Girl - Egyedi pizza (52 cm)

Bang-bang BÚÉK!! Eltelt 2011, de máris itt van 2012.. nos egy pár napos pihi után remélem feltöltődve vágok neki 2012-nek amit persze jelenleg nagyon nem érzem, de valami lesz belőle az tuti.

Mi mással is kezdhetnék egy remek évet mint egy pizzával ebédre, nyami!! Egyedi feltétek kiadós 52cm-s kiadásban, remélem befér majd az ajtón azért a doboz! Feltétek közé sikerült választani: kolbász, paradicsom, kukorica, paprika, sonka és olívabogyó. Köztes megoldás hús-zöld kombóra figyelve. Első alkalom, hogy ekkora batárral van dolgom, de érzem nem fogunk összeveszni ha esetleg nem tudom elsőre megenni az egészet:)

Egész hamar kijött a pizza ami piros pötty mert egyedi, és a 30 perc totál korrekt na. Jelentem sikeresen benavigáltam a dobozzal az ajtón, baleset nélkül megúszta a kis drága a mutatványt. Felnyitás után egy szép, korrekt és helyes pizza néz vissza, semmi torzulás nincsen rajta, már ránézésre is látszik, hogy a tészta nem a kalács vastagságú bánat hanem viszonylag vékonyka.

Első pár falat ezt igazolja is, hogy 52cm ide-oda ez kb. egy vastagabb 45össel fog felérni adagban. A feltétek finomak nincsen velük semmi gond, talán kicsit több paprika elférne rá, de összességében nincsen ok a panaszra.

Nem rossz tényleg, csak figyelembe kell venni az 52 vs. 45 átváltást és kicsit reálisabban látszik majd a helyzet, egy körre is talán fogyasztható, de az már kicsit megdöntene:)

(párszor találkoztam kuponnal már ami hozzájuk érvényes ilyesmi méretekre, érdemes figyelni abban 110%-ig megéri)

Ízvilág4
Mennyiség3
Esztétikai megjelenés4.5
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték4

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr443512429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PH_fet 2012.01.05. 08:39:49

BUÉK!
Hú, ezt mind megetetted ebédre?

djepo007 2012.01.05. 19:49:21

@PH_fet: BÚÉK neked is!
Nem:) de sok nem hiányzott azért hozzá:) kb 45cm-s pizzával kell számolni erre
süti beállítások módosítása