Mit ettem ma

Pizzanet - Csípős, paradicsomos alap + Kolbász + Sonka Paradicsom szeletek + Gomba + Szalámi

2011. december 22. 12:00 - gasztrobetyár

Pizzanet - Csípős, paradicsomos alap + Kolbász + Sonka Paradicsom szeletek + Gomba + Szalámi

Bang-bang dübörög a nyakunkon a karácsony, de enni mindig kell még a nagy shopping láz közepette is. Mai választásom egy egyedi megoldás a fent feltüntetett feltétekkel, viszonylag régen ettem ilyen megoldásban pizzát, sőőtt magát pizzát is.

Alap koncepció kis husika, kis zöldség amit szerintem sikerült is megvalósítani, apropó zöldség a paradicsom zöldség vagy gyümölcs? Baráti körömben örök vitát képez ez, ha valaki tudja a frankót akkor komment bitte ein!

Megjött a pizza 39 perc alatt, ami annak fényében, hogy egyedi és nem lehet mindig melegen tartani párat a sütőben egészen jó idő. Felbontás után kellemes látvány fogad, igazi pizza forma, szép formás kerek a kis drága. Első pár falat után: a tészta kifejezetten a vékony kategóriába sorolható, tehát javallott plázacicáknak ha nagyon figyelni akarnak magukra, ízre átlagos, de a kolbi nem nyom agyon mindent összességében ami nagyon korrekt. Feltétek vannak bőven a vékony tészta ellenére. A kolbász fogyasztás alatt rájöttem miért nem tolja el a többi feltét ízét, mivel vékonyka kis katonák vannak imitt-amott a pizzán.

Tehát, egyszer ajánlott ha valaki kis "lájtos" ebédre vágyik. Ár/érték viszont jó mert ritkán találni ebben az árkategóriában 32cm-s pizzát.

 

Ízvilág 3
Mennyiség 3
Esztétikai megjelenés 4
Kiszállítás ideje 3.5
Ár/érték 4

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr373485625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása