Mit ettem ma

Allstar Pizza - Kusadasi pizza (42 cm)

2012. január 16. 12:00 - gasztrobetyár

Allstar Pizza - Kusadasi pizza (42 cm)

Shalom, Shalom! Na nem kell aggódni nem emigráltam keletre a fürtösökhöz, csak ezt kívánta most a következő pizzám feltét felsorolása.

Hétfő, pizza....tudom, tudom még lógok rendes kajákkal erősen idén, igyekezni fogok;) Nos Allstar pizza, gondolom ők a török étteremlánc vonalon működnek ezért is hasonlít logójuk eléggé. A feltétek melyek már emlegetve lettek így néznek ki: "kóser húsból, pizzaszósz, vegyes gyroshús, szalámi, kolbász, lilahagyma, paradicsomkarika". 42cm nagyon egyedi ez is mert általában amit látok az 40-45, ez pont majdnem a közepe és 42cm lett, sebaj.

Megjött a futár villámgyors 30 perces idővel operálva ért ide. Ide hozzám a XIII. kerbe számoltak fel pluszt a szállításra, nem tudom ez mennyire jellemző a többi kerületben. Mikor átvettem éreztem a dobozt fogva, hogy eléggé vaskos lehet az a 42cm mert eléggé nehéznek tűnik.

Felbontás után látszott is rajta, nem vékonyka tésztája van. Feltétek ránézésre kb. megvannak és rajtuk a sajt olvadt kiadásban. Első pár falat után rájöttem, hogy egy átlagos pizzával van dolgunk, ízek érezhetőek de semmi extra, a sajt viszont számomra finom ez mindenképpen pozitív. Adagra tényleg sok, simán ver jópár 45cm-s rokonán pár kört.

 

Ízvilág3
Mennyiség4.5
Esztétikai megjelenés4
Kiszállítás ideje4.5
Ár/érték3.75

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr543554241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása