Mit ettem ma

Oxygen Pizza - Bármely 2 db tortilla: 990 Ft

2011. december 05. 12:00 - gasztrobetyár

Oxygen Pizza - Bármely 2 db tortilla: 990 Ft

Ej micsoda csalogató ajánlat barátaim!! 2db tortilla ezerééé? ami lehet csirkés, vega és mexikói? rablás lenne nem elfogadni na! Tortilla és a gíros háború fejemben még mindig tart, de talán egyszer majd ez is megoldódik...

Nos megrendeltem és lelkesen várom, hogy csengessen a kajámmal a futár. Nem telt el több mint 35 perc és máris itt volt, egész korrekt részidő, nincsen semmi okom a panaszra.

Kibontom a dobozt két tortilla figyel ki belőle rajtuk némi olvadt sajt található. Egyiken apró pirospaprika katonák is figyelnek, gondolom ő lesz a mexikói barátom így hát el is kezdem vele a mai ebédem. Egész finom első pár falat után úgy érzem. Kicsit talán több husika mehetne bele de amúgy okés, gyorsan rá is vetem a másikra magam! A csirkés is hasonlóan épült fel talán a mexikói vonal hiányzik belőle, a sajt ennek a tején is finom, nincsen semmi para.

Összességében mindenképpen ajánlott kipróbálni mivel, ennyiért ritka jó ajánlat, és eléggé sok egy huzatra is. Talán kicsit több hús kéne bele, hogy elérje a tökéletes szintet.

 

Ízvilág 4
Mennyiség 4.5
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 4

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr583428576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása