Mit ettem ma

PIZZA KING EXPRESS - Rántott sajt

2011. május 17. 12:00 - gasztrobetyár

PIZZA KING EXPRESS - Rántott sajt

 Tegnapi kudarc után biztosra kell menjek, hogy ma azt eszem amit rendeltem ach so Pizza King! Mivel elszántan küzdök az ellen, hogy megint pizzát egyek ezért most rántott sajt, sima egyszerű könnyű, nem lehet baj belőle.

Rántott sajton nagyon nem lehet mit túlbonyolítani, alapból jár mellé tartár, és választható köretet mellé, ebben nincsen hiány tricsilliárd lehetőség áll rendelkezésre.

Futárunk befutott igaz 4-5 perccel átlépve a 39 perces garanciát, de ma nincsen reklamálós hangulatom, ámen! Első pillantásra minden rendben van steak burgunya rengesen átsülve ránézésre. Kostolásnál talán egy kicsit számomra nyers maradt néhol a krumpli. A sajt semmi extra átlagos ízvilág. Az adag megfelelő, viszont a rántott sajtnál ez csalóka, hamar éhes leszek a telítettség ellenére.

  

Ízvilág 4
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 3.5

 

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr362910453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása