Mit ettem ma

Pizza Italiana - Egyedi pizza (olvasói post, köszönet K.F-nek.)

2011. december 27. 12:00 - gasztrobetyár

 Pizza Italiana - Egyedi pizza

Mi a Pizza Italiana-tól rendeltünk a futár egy órán belül kb 50 perc alatt kiért és korrekt volt (kértem hogy csörgessenek meg és kimegyek ő felhívott hogy megérkezett).

A dobozban a pizza akkora volt hogy a két széle felpördült, a kolbász érdekesen volt felvágva, tetszett. Vékony tésztás pizza lévén kicsit zsírosnak és a kolbász miatt sósnak találtuk, viszont az adag akkora volt hogy egy fiú egy lány kombinációnak bőségesen elég.

A feltétek sonka, sajt és (tojás) ízletesek voltak nem olcsó párizsi, és azokon a részeken ahol nem volt kolbász ott kifejezetten finomnak mondom. Valószínűleg ha egy parmezán, mozzarella, csirkemell, paprika, paradicsom-t rendelünk 4+ Ízvilágot kapott volna.

 

Ízvilág3
Mennyiség4
Esztétikai megjelenés4
Kiszállítás ideje 4  
Ár/érték4

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr913498340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása