Mit ettem ma

Il treno - Tonhal saláta

2012. január 13. 12:00 - gasztrobetyár

Il treno - Tonhal saláta

Óóóó igen végre péntek, vége a hétnek lehet készülődni a hétvégi dinom-dánomra, de persze csak ésszel!:) A mai post eléggé egyszerű lesz és könnyed, mivel saláta van a menün.

Senki ne essen kétségbe nem tértem meg, én még mindig a hús előtt áldozok minden nap, most ez egy kedves kolléganő ebédje lesz:)

Saláta, ezen nagyon nem lehet mit túlcifrázni sok zöld meg valami kevéske halucihús. Ránézésre teljesen rendben van frissnek tűnik és tájékoztatás alapján finom is, adagra mindenképpen erős eredményt ér el az eddigi saláta tapasztalataimmal szemben.

Összességében azt szűrtem le, hogy érdemes kipróbálni annak aki szereti a sok zöldet, és nem feltétlen illegális dolgokra gondolok most.

 

Ízvilág4
Mennyiség4.5
Esztétikai megjelenés4
Kiszállítás ideje3.5
Ár/érték3.5

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr113542215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása