Mit ettem ma

Pizza Allegro - Magyaros pizza ( 32 cm )

2011. június 17. 12:00 - gasztrobetyár

Pizza Allegro - Magyaros pizza ( 32 cm )

"Jikámon" itt a péntek, végre hétvége! 2 napja már rendeltem innen és nem volt valami pozitív a helyzet, de eldöntöttem a második esélyek hetét tartom ezért tiszta lappal vágok neki ismét innen egy bizonyára ízletes finom pizzának!

Ismét kb. egy órát vett igénybe mire megérkezett, nem para ma iszonyat pozitív leszek. Feltéptem a dobozt és első gondolat ami átment a parányi agyamon..."anti-csajozós"..hagyma hegyek csillogva ragyogják be a képet.

Első falatok...a hagyma áradat csalóka, kb semmi hagyma íze és állagra is talán egy nyálkás-takonyos halszelethez tudnám hasonlítani, de a többi feltét se stimmel annyira az ízekben.. ( lehet terhes vagyok?? ) a kolbász egyedül amire rá merném vakon is mondani, hogy ez bizony kolbász, cserébe viszont alig van rajta pár karika. Az egész kicsit úszik a zsírban így eléggé bizarr látványt mutat néha. A tészta vastag és eléggé sok helyen megégett már bár valakinek ez jön be..

Mennyiségre átlagos azzal semmi bajom nem volt.

 

Ízvilág 2.5
Mennyiség 3.5
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 3.5
Ár/érték 3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr152988896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása