Mit ettem ma

Alforno Pizzeria - Magyaros pizza (32 cm)

2011. augusztus 03. 12:00 - gasztrobetyár

Alforno Pizzeria - Magyaros pizza (32 cm)

Még mindig reszket a kezem mikor közeledik az ebéd, ennek csak egy oka lehet... nem ettem elég pizzát még a héten.. muszáj!!

De mivel magyarok vagyunk kicsit tartsuk a vonalat ezért addig ástam a netpincéren mire nem találtam egy magyaros pizzát.pipa. Feltét fronton a pizzám valahogy így néz ki: pizzaszósz, zöldpaprika, sonka, szalámi, hagyma, mozzarella sajt, nem egy gigamega ungarische pizza de egész korrektnek tűnik elsőre, de majd a teszt eldönti.

Futár skac közel 45 perc alatt ért ide, elfogadható köridő. Kibontás után egy átlagos pizza nézett rám, egész sok paradicsommal rajta. Formára nem egy hibátlan kicsit csálé szegény de ha finom akkor nincsen gond.

Első falatok után, nem igazán érzem rajta azt a marha nagy csípősséget, de inkább semmit. Feltétek szokványosak semmi kirívó nincsen bennük. Hopp, vaze egy harapás és megéreztem a poklot hirtelen olyan szinten csíp h a seggemen is levegőért könyörgöm, nem kis meglepetést okozott ez most na...:)

A tészta kicsit össze-vissza vastag nem a legjobb, adagra pedig éppen jó.

 

Ízvilág 3
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3.5
Kiszállítás ideje 3.5
Ár/érték 3.5

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr243119860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása