Mit ettem ma

Pizza Forte - Gyrosos pizza (32cm)

2011. augusztus 17. 12:00 - gasztrobetyár

Pizza Forte - Gyrosos pizza (32cm)

Tudom tegnap is itt ettem, de aztán nem mind1? DE! Nah túltárgyalva a téma, a tésztát azért cseréltem egy örökzöld pizzára, úgyis rég volt már dolgom velük.

A választás egy ilyen remek feltéttel büszkélkedhető egyedre esett: gyros-szósz,csirkemell,paradicsomkarika,uborka,lilahagyma,mozzarella, fantasticooooo, jónak kell lennie.

A tegnap űridőt nem sikerült ma hozni egy 40 percre esett vissza az etap, de még ez is sok étteremnek lenne etalon.

Első ránézésre nagyon guszta az öcsi, igazán könyörög érte, hogy vágjak bele és kezdjem el enni, első pár falat után hajajaj barátaim ezzel a pizzával senki ne akarjon csajozni, maximum tényleg ha a nőstény egy vámpír és a halálát kívánjuk, dögivel van benne hagyma amit nem kell arcleesve csodálni hisz ez egy gyrosos csoda. Ízre az uborka erősen érződik benne ami egy kicsit különös ízvilágot ad az ételnek, de nekem személy szerint bejött, finom!

Adagra jó, inkább laktató mint éppen elég;)

 

Ízvilág 4
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 4.5
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 4

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr523160028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása