Mit ettem ma

Pizza Girl - Betyár batyu körettel

2011. december 13. 12:00 - gasztrobetyár

Pizza Girl - Betyár batyu körettel

Pizza Girl gondolnátok megint pizzával fogok megint szerencsétlenkedni, de neeeem, kivételesen tovább jutottam a menüben a pizza szekciónál. Betyár batyu nagyon magyaros névvel bír a mai választottam. Csirkemellben lilahagyma, bacon, paradicsom és sajt. Ehhez jön a rendelésnél kódoltan csak köretként jelzett meglepi.

37 perc alatt jött meg a futár aki nagy mosollyal adta át a kajámat, remélem semmit nem vicceskedett vele...:) Felbontottam és hát lehet erre utalt a pajzán mosoly mivel a doboz tartalma kicsit felrázkódott, lehet hogy bevállalt a futár idefele egy mecsek rally speciál gyorsaságit...

A köret hasábburgonya lett, de ezt vártam szóval semmi meglepi nem jött. Első pár falat után átlagos ízeket érzek, talán a legintenzívebb az egészben a paradicsom íze, ez jó pont finom, a sajt eléggé íztelen és a krumpli kicsit ázott. Egy ehető közepes megoldást képvisel.

Adagra elfogadható, ebédnek ideális pár órán át nem lesz gond a gondolattal, hogy ennem kéne.

 

Ízvilág 3
Mennyiség 3.5
Esztétikai megjelenés 2.5
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 3

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr983456509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása