Mit ettem ma

Hej Joe Étterem - Capricciosa ( 32 cm )

2011. május 27. 12:00 - gasztrobetyár

Hej Joe Étterem - Capricciosa ( 32 cm )

Hagyomány, nálam a harmadik alkalom már tuti az. Ismét Hej Joe, 3 a magyar igazság meg minden, van mire fogni dögivel.

Mivel tegnap este egy kicsit teleraktam a buckost( már megint) ezért a másnaposság oltára előtt áldozom ma, lényegében egy minimál feltétes egyszerű, könnyű pizza jöhet csak szóba ma.

Capricciosa, tökéletes!! Gomba, sonka ennél több nem is kell mert belehalok. 50 perc után már az asztalon virgonckodott a pizza. Első ránézésre kivételesen nem az jutott eszembe, hogy hogyan mutat, hanem: " tuti akarok én ma enni?", mivel igazi játékos kockáztat ezért elkezdtem. Feltétek amik vannak korrektek, bár ízeket annyira ma nem érzek, viszont a tészta puhasága érzékenyen hatott kis gyomromra.

Mennyiségre jelenleg rengeteg, mivel "beteg" vagyok:)

 

Ízvilág 3.5
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 4
Ár/érték 3.5

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: pizza 32cm hejjoe

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr722893047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nagy Zsófia | PALACSINTA 2011.05.28. 16:02:30

Gondban van a tészta tündérFérjhez megy a lányaNézegeti varázskönyvétMit ad vacsorára Sütök pettyes palacsintátKezdődjék a mókaTojássárga napkorongjátLágyítsa a szóda Fél liter tej kevés cukorSzakadjon a lisztesőÖlbe veszi merőkanálForró olaj éget...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása