Mit ettem ma

PIZZA KING EXPRESS - Trója (tészta)

2011. április 28. 12:00 - gasztrobetyár

PIZZA KING EXPRESS - Trója (tészta)

Mai napon hatodik női érzékem azt diktálta, hogy a fenti ebédet kell ma elfogyasztanom. Az étterem garanciát vállal a kiszállítási időre, ami nem több mint 39 perc, nálam ezt sikerült 4-5 perccel megcáfolniuk, de így is csúcsidőben remek teljesítmény.

PIZZA KING, igen, de gondoltam ne csak pizzát rendeljek állandóan, így jött az a sugallat, hogy "tészta". Tészták közt bőséges választékkal bír az étterem, rendelés során választhatunk 2-2 féle tészta, illetve sajt feltét közül.

Az adag bőséges, felhasznált alapanyagok elfogadhatóak (paradicsomszósz, chili, csípős pepperóni, hagyma, paradicsom, sonka, sajt), ha nagyon bele akarok kötni, akkor az egyetlen bibi, hogy sajt csak az étel tetejére jut, ezt elfogyasztva nincsen már benne.

Ízvilág

3.5

Mennyiség

5

Esztétikai megjelenés

3.5

 Kiszállítás ideje

4

Ár/érték

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr32859422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása