Mit ettem ma

Pizza Allegro - Vezuvio pizza ( 32 cm )

2011. június 15. 12:00 - gasztrobetyár

Pizza Allegro - Vezuvio pizza ( 32 cm )

Ma tutira megyek! Ezért teljesen új étterem és egy pizza, lehet ebben bármiféle kockázat? Kizárt! Allegro étteremnél tanyázott meg az egér őket választottam mára.

Keresgettem pár percig a pizzák között, akad dögivel lehetőség, ebben nincsen hiány. Vezuvio hmm érdekes név, de semmi brutális agyvihar nincsen a feltétek között (paradicsomszósz, mozzarella sajt, édes paprika, bacon, pirított csirkekocka).

Kb. 1 óra volt a szállítás, belefér. Kicsomagolás után kicsit megingott a nagy lendület bennem, olyan kicsit semilyen lett szegény vagy nem tudom. Ízre, hát-hát ettem már ízletesebbet kicsit egybe van minden íz benne és ettől kicsit fura. Adagra átlagos elmegy ma. Tészta széle eléggé combos.

 

Ízvilág3
Mennyiség3.5
Esztétikai megjelenés3
Kiszállítás ideje3
Ár/érték3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr542985618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása