Mit ettem ma

Wasabi - Üvegtészta marhahússal és zöldségekkel

2011. augusztus 08. 12:00 - gasztrobetyár

Wasabi - Üvegtészta marhahússal és zöldségekkel

Múlthéten eléggé pizza mámor volt bennem ezt most igyekszem elkerülni a héten. Ennek jegyében egy japán megoldás lesz mára amit a Wasabi fog szolgáltatni remélem.

Üvegtészta marhahússal és zöldségekkel igen talán most sikerült megtalálnom azt az ételt náluk amit annyira nem neveznék mega japán ebédnek, de reményem szerint azért finom lesz.

Szállítási időnek 60-80 perc van feltüntetve ezért ezen tartományban várom, hogy befusson. Teltek-múltak a percek és kb. a 78. perc környékén csörrent a telefon, hogy megérkezett a futár.

Első ránézésre egy sima fehér papírdoboz, egész bíztató súllyal az adagra gondolva. Kibontás után egy zöldséges üvegtésztás kaja, ahogy ezt rendelésnél is sejteni lehetett. Az első pár falat után semmi extra pozitív vagy negatív érzés, erre számítottam, talán a hús volt kicsit rágós, de ez csak a nagyon akarok vmi hibát találni gondolkodás miatt. Zöldségek finomak és bőségesek.

Az ár/érték eredmény sajnos azért kellett ennyi legyen mivel egy adagra én ezt az árat kicsit sokkallom, talán egy -30% elférne rajta és többen rendelnének talán..

 

 

Ízvilág 3.5
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3.5
Kiszállítás ideje 3
Ár/érték 2.5

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr863133456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása