Mit ettem ma

Rió Büfé - Sajtos hamburger

2011. szeptember 19. 12:00 - gasztrobetyár

A mai post kicsit eltér a blog elveitől, mert nem rendelt hanem utcai büfében vásárolt ebéd van mára, sajnos ez idő hiánya miatt lépett fel, de sebaj kell az ilyen is.

Munkahelyemtől pár percre eső kis büfében találtam rá a hambira amit ma eszek. A hely maga egy utcai kiszolgálóablakkkal van ellátva, és előtte pár könyöklő található. 0-24-ben üzemel a kajagyár így bátran ajánlom bulizóknak is kis reggeli gyanánt ha arra tévednek.

Hambi a szemem előtt sült, így egész pontosan láttam a folyamatokat míg a kezembe nem kerül. A hús nem gyorsfagyasztott vacak hanem rendesen egybegyúrt csoda, a zöldségek frissnek tűntek.

Első pár falat után egész kellemes érzés járja át az emésztőrendszerem, ízvilág rendben, kicsit talán sok lett a ketchup-mustár kombó és néha meg-meg csöppen. Bátran ki lehet próbálni!

 

Ízvilág 4
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3.5
Kiszállítás ideje ?
Ár/érték 4

 

Szólj hozzá!
Címkék: hamburger riobufe

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr143238054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása