Mit ettem ma

Hej Joe Étterem - Giuseppe ( 32 cm )

2011. május 20. 12:00 - gasztrobetyár

Hej Joe Étterem - Giuseppe ( 32 cm )

 Juhéjjjj ismét eljött a péntek dél, mindjárt hétvége, mindjárt... Múlthéten Hej Joe vidám neve segített kicsit, így adok neki egy esélyt, hogy hagyomány legyen, tehát Hej Joe megint.

Giuseppe, most ez mellett döntöttem, alapjáúl mustárosszósz dukál, meglátjuk mit tud. Futár pajti megint közel egy óra múlva jelzett, hogy jelen van az ebédem. Első látványra kicsit megsajnáltam csóri pizzát olyan kis sápadt. Széleinél a tészta talán picit lehetett volna vékonyabb és inkább a közepe fele vastagabb, de nem para, jó így is. A mustáros alap teljesen jó, nem brutál mustáros pont csak annyira amennyire jólesik, pöpec! Feltétek minősége és mennyisége teljesen rendben volt. Szolizás ismét picit ráférne és akkor a tészta is hibátlan lenne:)

 

Ízvilág 4
Mennyiség 4.5
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 3
Ár/érték 4.5

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: pizza 32cm hejjoe

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr362893040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása