Mit ettem ma

Pizza Forte - Kívánság ( 32 cm )

2011. május 26. 12:00 - gasztrobetyár

Pizza Forte - Kívánság (32 cm)

A tegnapi macskajajt feledve ma bátran bevállalok bármit. Természetesen amennyire lehet próbálom kerülni a pizzákat, mivel eddig több mint fele a postoknak pizza.

Klikkelek jobbra-balra hevesen majd megvan, visszatérek egy régebbi post étterméhez a Pizza Fortéhoz. Egyre hevesebb klikkelésbe kezdek, hogy mit egyek és igeeen megvan, kívánság pizza.

"Igazi Itáliai tészta" - nagyon csicsa ezért bevállalom kb. csak sejtem mit jelent. Feltétnek 4 szabadon választható van benn az alap árban. Nálam most ez: füstölt sajt, gyöngyhagyma, sonka és szalámi.

Rendelés után pár perccel csörög a telefon, kicsit ismét félve vettem fel..hátha baj van a kajámmal. Szerencsére csak csekély a probléma, nincsen gyöngyhagyma így ez cserélve kukoricára.

Kb. 30 perc múlva érkezett meg a futár, dícséretes köridő. Unboxing után egyből megérint az illata..nyami jó lesz érzem. A tészta kicsit széleinél laposabb ropogósabb ami nekem személy szerint bejön. Feltétek korrekt minőség, adagra megfelelő.

 

Ízvilág 4.5
Mennyiség 4.5
Esztétikai megjelenés 4
Kiszállítás ideje 5
Ár/érték 4.5

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr382933646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása