Mit ettem ma

Garfildo Pizzéria - Mexicói hamburger

2011. május 19. 12:00 - gasztrobetyár

Garfildo Pizzéria - Mexicói hamburger

Kitartásom Rockynál erősebb, még mindig pizza nélkül a héten!! Pizzagigant fele haragom kicsit csillapodni látszik a hétfői csoda óta, ezért random böktem egy éttermet ami ma Garfildo Pizzéria lett.

Hamburger szekció, csipős, megtalál kiválaszt jólesz, mexicói hamburger mára ó jee! Telnek-múlnak a percek már 75-nál is több..gr, éééés megjött, ebédre fel!

Első benyomás, ettől nem leszek ma dugig tele, kis baráti hamburgerecske, látványra talán egy napközis szendvics is lehet, de miután felnyitottam a motorháztető tutira vehettem, hogy ez tényleg hamburger. Átlagos ízek, nem éppen gigamega sok feltét, elmegy.

Összeségében árérték miatt "jó" besorolást kap nálam, viszont adagra nem sok, készüljön mindenki, hogy miután megette 2-3 óra és jöhet a következő fogás.

 

Ízvilág 3
Mennyiség 2.5
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 3
Ár/érték 3.5

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr662916324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása