Mit ettem ma

Acapulco 007 Restaurant - Húsimádó pizzatekercs

2011. június 23. 12:00 - gasztrobetyár

Acapulco 007 Restaurant - Húsimádó pizzatekercs

Milyen szenzációs név jihá! Ilyan hatásvadász névvel csak finomat gyárthatnak Acapulco szépei! Bőséges kínálattal bírnak, van minden földi jó, nekem mégis valami anti-pizza dolog kell mára. Határozottan eldőlt, pizzatekercs! Mivel ismét vega hetet tartok ezért húsimádó verzióban.

Futár Tom közel egy óra alatt ért be..ejnye, de belefér. Kicsomagolás izgatottan, remegve! Hát mi az any*d? oké, hogy tekercs, de ez inkább 4 pogácsa. Méretre kb a nagyi gyárt ekkorákat ha tud sütni mert nem sajog a háta. Na de pozitívan, ezért kóstoljuk meg semmi előítélettel! Első falatok után, háttt ez húsimádó? érzek benne kb. 1 egyveleg zs kategóriás szalámi ízért aztán kifújt.

Adagra, hát nem sok tudnék még mit falni, hát-hát ez eléggé lesújtó volt, de mindenkinek jár a második esély ezért ígérem még rendelek innen, hogy ne az legyen, hogy egy kajáról fikáztam le egy éttermet...

 

Ízvilág 3.5
Mennyiség 2.5
Esztétikai megjelenés 3
Kiszállítás ideje 3.5
Ár/érték 3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr463008277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása