Mit ettem ma

Le Figaro - Római pizza ( 45 cm ) + vékony tészta

2011. augusztus 02. 12:00 - gasztrobetyár

Le Figaro - Római pizza ( 45 cm )

Csillapíthatatlan pizzaéhségem van ezért eszek ma is azt, majd talán a jövő héten már átálok valami rendesebb kajára is:)

Le Figaro - Római pizza ez lesz a mai menü. A pizza alapja egy tejfölös mustáros egyveleg lesz amin lesz sonka és hagyma, akkor ezt se vegyük be a csajozós ételek közé ha nem gond.

A futár szinte rekordot futott rövidtávon mivel csak 31 perc kellett ahhoz, hogy elérjen hozzám az ebédem, taps,taps! Kibontottam a dobozt és jaj, olyan albinó szegény pizza, hogy ráöntenék szívesen közel fél flakon ketchupot, hogy legyen csórinka valami szine, de tudom ilyen alappal ne várjak mást ezek ilyenek...

Első pár falat után sok íz nem járta át a számat csak a hagyma, de az jó erősen a feltét 70% szerintem hagyma, Pengéhez tuti mehetnék nyári gyakorlatra olyan buké árad belőlem. A tészta ahogy kértem vékony ropogós ezzel semmi gond nincsen csak a sonkát kevéslem a pizza tetejéről.

 

Ízvilág 3
Mennyiség 4
Esztétikai megjelenés 3.5
Kiszállítás ideje 4.5
Ár/érték 3.5

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: pizza 45cm lefigaro

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemma.blog.hu/api/trackback/id/tr713119391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása